آغاز به کار شهرک های استارت آپی کشاورزی، راه اندازی تجارت های نوپا در بخش کشاورزی تا پایان سال
کشت ورز - حمیدرضا مختاری مسئول اجرا و راه اندازی کسب و کارهای نوپا در بخش کشاورزی بیان نمود شهرک های استارت آپی کشاورزی تا پایان سال جاری افتتاح خواهند شد.
وی افزود: اکنون بیش از دویست استارت آپ موجود در بخش کشاورزی فعال هستند.
مختاری به عقد تفاهم نامه شرکت مادر تخصصی خدمات کشاورزی و معاونت علمی و فناوری رییس جمهور برای افتتاح شهرک های استارت آپی کشاورزی در استان البرز اشاره نموده و عنوان کرد: برج نوآوری در کلاه فرنگی اتوبان تهران – کرج واقع در منطقه پل فردیس افتتاح خواهد شد. وی افزود: در سایر استان ها هم مراکز تحقیقات و آموزش کشاورزی مسئول یافتن کسب و کارهای نوین و آموزش آنها در راستای توانمندسازی و سپس ایجاد شبکه و تسهیل و حمایت از این فعالیت ها خواهند بود.
وی ضمن تاکید بر تشکیل انجمن صنفی استارتاپ های بخش کشاورزی عنوان نمود: این انجمن در سازمان تعاون روستایی به ثبت رسیده و هفته آینده در رسانه ها معرفی می شود.
وی افزود: مشاوره و آموزش جهت ورود به بخش کشاورزی در دستور کار قرار داشته و برنامه های مرتبط با خلاقیت در مرکز نوآوری متمرکز شده اند.
کشت ورز - علی مراد سرافرازی، معاون کنترل آفات سازمان حفظ نباتات کشور در نشست ستاد عالی گیاه پزشکی استان خراسان جنوبی بیان نمود: ۱۰ استان کشور مشغول مبارزه با آفت ملخ صحرایی هستند. وی افزود: برای مقابله با این آفت نیاز به همیاری همه دستگاه های استان داریم تا طی سه ماه آینده دچار بحرانی جدی نشویم.
همچنین معاول هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی نیز بیان نمود: مبارزه با این آفت همانند بیماری کرونا نیاز به عزم ملی و حمایت همگانی دارد. وی افزود: چهار شهرستان زیرکوه، سربیشه، درمیان و نهبندان درگیر مبارزه با ملخ صحرایی هستند.
وی افزود: برنامه مبارزه با این آفت باید مشخص بوده و مراحل آن به شیوه نامه تبدیل شوند. همچنین امکانات لازم به اندازه سطح درگیر بودن هر منطقه اختصاص داده شود تا از هدررفت منابع و انرژی جلوگیری شود. وی افزود: با همراهی وزارتخانه و حمایت ملی و همکاری نیروی انسانی، تجهیزات و ماشین آلات و سایر نیروها می توان به مدیریت این آفت امیدوار بود.
رفیعی پور، مدیرکل دفتر محیط زیست و سلامت غذا در وزارت جهاد کشاورزی میزان مجاز وجود آرسنیک در برنج، کادمیوم در گندم را تعیین نمود.
به گزارش کشت ورز، رفیعی پور اعلام نمود: حد مجاز مایکوتوکسین در خوراک دام و انسان مطرح شده است و به دلیل آنکه کمیته ملی این استاندارد قبلا برگزار شده و توافق های مورد نیاز انجام شده اند، به تایید جمعی رسیده است.
وی افزود: با توجه به استاندارد ملی به شماره ۱۲۹۶۸، میزان مجاز آرسنیک در برنج ۱۵۰ ppb در نظر گرفته شده است و برای آرسنیک معدنی به دلیل نبود تجهیزات اندازه گیری آزمون فعلا استانداردی در نظر گرفته نشده است.
رفیعی پور خاطر نشان کرد: حد کادمیوم گندم هم از ۳۰ ppb به ۶۰ ppb تغییر نموده است.
مدیر کل دفتر محیط زیست و سلامت غذا افزود: در جلسه تجدیدنظر در خصوص استاندارد الک گندم هم به بحث گذاشته شد و با موافقت وزارت جهاد کشاورزی، اندازه الگ گندم برای گندم معمولی ۲۰ در ۱.۷ میلیمتر و در گندم دوروم ۲۰ در ۱.۹ میلیمتر در نظر گرفته شد.
کشاورزی - خدمات کشاورزی - تبلیغات کشاورزی - فروش محصولات کشاورزی - کشاورزی نوین - کشاورزی مدرن - کشاورزی امروز - کشاورزی ایران - کشاورز - کشاورزی کارآمد - کشاورزی پایدار - کشاورزی ارگانیک - کشاورز پیشرو - کشاورزی جدید - تکنیک های کشاورزی - نهاده کشاورزی - سموم کشاورزی - کودهای کشاورزی - بذر کشاورزی - ماشین آلات کشاورزی - گلخانه - کشاورزی گلخانه - کشت گلخانه ای - بذر گلخانه ای - کشاورزی آکادمیک - دانشکده کشاورزی