به گزارش ایانا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی محیط زیست اصفهان، حمید ظهرابی افزود: در این خصوص تاکنون ۹نفر از کشاورزانی که باقی مانده محصولات کشاورزی را در شهرستان لنجان آتش زده بودند، شناسایی و به مراجع قضایی معرفی شدند.
وی اظهار کرد: بر اساس تصمیمات اخذ شده در شهرستان لنجان، کشاورزان بایستی نسبت به جمع آوری و استفاده از ضایعات کشاورزی اقدام کنند و همچنین هشدارهای لازم در خصوص آتش زدن کاه و کلش و باقی مانده های کشاورزی به کشاورزان و اصناف آنها ابلاغ شده است.
ظهرابی افزود: کسانی که با بی توجهی به سلامتی مردم و برای آسان تر شدن کار خود، اقدام به ایجاد حریق در اراضی کشاورزی می نمایند با مجازات مقرر در قانون مواجه خواهند شد.
وی اضافه کرد: آتش زدن کاه و کلش و ضایعات کشاورزی به دلیل ایجاد دود شدید و انتشار انواع آلاینده های سمی از مصادیق تهدید علیه بهداشت عمومی به شمار رفته و معضلات زیادی را برای مردم و گروه های حساس جامعه و افرادی که دارای بیماری های تنفسی هستند ایجاد می کند.
وی اضافه کرد: این اقدام همچنین باعث نابود کردن مواد مغذی خاک می شود.
بر اساس ماده ۶۸۸ قانون مجازات اسلامی برای کسانی که با تشخیص و اعلام سازمان حفاظت محیط زیست بهداشت عمومی را به مخاطره اندازد، تا یک سال حبس در نظر گرفته شده است.