به گزارش کشت ورز به نقل از ایسنا، محمد نقی کاظمیان گفت: این بذور نسبت به آفات و بیماریها مقاوم بوده و میتواند میزان عملکرد تولید در واحد سطح را افزایش دهد.
وی با اشاره به اینکه سیب زمینی کاران این استان از سیب زمینی خوراکی به عنوان بذر استفاده میکردند، اظهار کرد: علت اصلی این امر بالا بودن قیمت بذور بوده است اما این امر سبب می شود تا بیماری و آفت در مزارع بروز پیدا کند.
کاظمیان در پاسخ به این سوال که آیا بذور اصلاح شده با قیمت کمتری در اختیار کشاورزان قرار خواهد گرفت، اظهار کرد: یک شرکت تعاونی سیب زمینی کاران در شهرستان فاروج تشکیل شده که بذور اصلاحی را در میان کشاورزان توزیع می کند اما سیب زمینی را به دلیل کیفیت بالای آن با قیمت بیشتری به فروش می رساند که به نفع کشاورزان است.
وی تاکید کرد: استفاده از این بذور سبب می شود تا کیفیت محصول تولیدی افزایش یابد در نتیجه سیب زمینی با قیمت بالاتری به فروش می رسد.
کشاورزی - خدمات کشاورزی - تبلیغات کشاورزی - فروش محصولات کشاورزی - کشاورزی نوین - کشاورزی مدرن - کشاورزی امروز - کشاورزی ایران - کشاورز - کشاورزی کارآمد - کشاورزی پایدار - کشاورزی ارگانیک - کشاورز پیشرو - کشاورزی جدید - تکنیک های کشاورزی - نهاده کشاورزی - سموم کشاورزی - کودهای کشاورزی - بذر کشاورزی - ماشین آلات کشاورزی - گلخانه - کشاورزی گلخانه - کشت گلخانه ای - بذر گلخانه ای - کشاورزی آکادمیک - دانشکده کشاورزی